Stomatologie Sector 3 - Bucuresti

 

                                                           

Dentomed exista pentru dvs din anul 1990 in Braila si din 2005 in Bucuresti si de atunci venim in intampinarea nevoilor dvs cu metode de tratament moderne actualizate in permanenta.

Situat langa Bucuresti Mall, intre Calea Vitan si Calea Dudesti, cabinetul este usor accesibil indiferent daca veniti cu autoturismul propriu sau cu mijloace de transport in comun (metrou, tramvai, autobuz).

Echipa noastra este formata din medici cu experienta si cu o pregatire deosebita (medici primari si specialisti in domeniul medicinei dentare)

Dar, cel mai important e sa va simtiti confortabil langa noi si Impreuna, cu multa rabdare si atentie, va vom ajuta sa treceti peste eventualele fobii,vom clarifica nelamuririle dvs, comunicarea fiind o parte foarte importanta a relatiei medic-pacient.

Ne preocupa siguranta pacientilor nostrii si de aceea normele de igiena sunt o prioritate pentru noi fiind in conformitate cu cele europene in vigoare. La noi fiecare freza, ac sau instrument pe care il folosim este ambalat individual si sterilizat pentru un control mai bun al sterilizarii.

Garantia tratamentelor efectuate este oferita atat de pregatirea continua a personalului medical cat si de aparatura medicala de care dispunem si de materialele folosite.

Orar stomatologie Sector 3 - Bucuresti

Ziua Orar
Luni 08,00-21,00 
Marti 08,00-21,00
Miercuri 08,00-21,00
Joi 08,00-21,00
Vineri 08,00-21,00
Sambata 08,00-14,00/cu programare
Duminica cu programare

Va asteptam!

Pentru evitarea neplacerilor legate de timpul de asteptare, lucram doar pe baza de programare!

Pentru orice detalii sau informatii va rugam sa ne contactati.

 

 
       
 

Anestezii gratuite pentru orice manopera!

La Dentomed practicam Stomatologie fara Durere ! Si pentru a fi siguri de acest lucru la orice manopera efectuata in clinica noastra anesteziile sunt gratuite indiferent de numarul acestora.
 

15% reducere pentru viitorii miri!

Te-ai pregatit de nunta ? Atunci probabil te-ai gandit si la zambetul cu care o sa apari in fotografii. Vino la Dentomed impreuna cu alesul inimii tale si beneficiati amandoi de discount de 15 % pentru serviciile de stomatologie estetica ! Programeaza-te pentru o consultatie gratuita si-ti vom da toate detaliile!
 

10% reducere pentru elevi, student si pensionari!

Programeaza-te pentru o consultatie gratuita si-ti vom da toate detaliile!
 
Tel.:0737.51.68.46 / 0745.19.31.93